Üdvözöljük a Chesterfield ülőgarnitúra, kanapé, fotelek webáruházában!

Termékeinkről érdeklődhet: +36-20-417-8494 vagy +36-20-342-1444illetve info@chesterfields.hu email címen.

Termékek  | Ülőgarnitúra képgaléria  | Céginformációk | Akciós termékek  | Kapcsolat - Vevőszolgálat | Regisztráció | Bejelentkezés |
Ülőgarnitúra Webáruház Ülőgarnitúra
Főoldal
Új termékek
Az Ön fiókja
Kosár tartalma
Pénztár

Ülőgarnitúrák, kanapék, fotelek
Chesterfield bőr fotel Chesterfield fotel
Chesterfield bőr kanapé Chesterfield 2-es kanapé, szófa
Chesterfield bőr kanapé Chesterfield 3-as kanapé, szófa
Chesterfield bőr kanapé Chesterfield 4-es kanapé, szófa
Chesterfield kinyitható ágyazható kanapé szófa Cheseterfield kinyitható kanapé
Chesterfield ülőgarnitúra Chesterfield bőr ülőgarnitúra
Chesterfield sarokgarnitúra, sarokülőgarnitúra Chesterfield bőr sarokgarnitúra
Chesterfield hálószoba bútor, ágy Cheserfield hálószoba bútor, ágy
Chesterfield irodaiszék, tárgyalószék, szék Chesterfield szék
Chesterfield asztal, zsámoly, puff Chesterfield zsámoly, asztal, puff
Bőrszín válazték Választható bőrszínek 2016
Bútorbőr, bőr Rendelhető bútorbőrök


Céginformációk
Ülőgarnitúra webáruház használata
Választható ülőgarnitúra bőrszínek
Ülőgarnitúra szállítás és garancia
Bőr ülőgarnitúra
Bőr ülőgarnitúra ápolása
Adatvédelmi Szabályzat
Kapcsolat - Vevőszolgálat


Referenciák

Ülőgarnitúra képgaléria

Chesterfield digitális  ülőgarnitúra katalógus

Ülőgarnitúra vagy sarokgarnitúra?

Az ülőgarnitúra kiválasztásnál figyelembe kell venni:
. milyen hosszú időtávra vásárolunk, mekkora lesz az ülőgarnitúra élettartama
. mekkora a nappali mérete
. milyen stílusban van berendezve a lakás, illetve a nappali
. van-e kisgyermek a családban
. milyen üléskomfortokra tartunk igényt
. milyen funkciót tölt be az ülőgarnitúra (TV nézés, vendéglátás, alkalmi alvás, stb.)
. a divatot vagy az időtállóságot akarjuk-e figyelembe venni a szín kiválasztásakor
Reméljük, az ülőgarnitúra választáshoz ezáltal sikerült megfelelő tanácsokat kapniuk.

Az ideális ülőgarnitúra kiválasztása

Az egyik elsődleges szempont, amit az ideális ülőgarnitúra kiválasztásánál figyelembe kell venni, az, hogy az ülőgarnitúra több évig használatban lesz, hiszen a kutatások szerint hazánkban a lakosság kb. 8-10 évente cseréli le a nappali fő szereplőjét. Ebben az esetben lehetőleg olyan dizájnt, színt kell kiválasztani, ami hosszú távon megfelel ízlésünknek.
Amennyiben Ön rövidebb használati időt szán bútorának, a formát és a huzat anyagát, színét és mintázatát akár az aktuális divatnak, trendnek megfelelően rendelheti.

 


 

Bőr ülőgarnitúra, kanapé, sarokgarnitúra, ülőgarnitúrák

A bőrbevonók "hideg" tulajdonságáról szóló előítélet abból az időből származik, amikor a cserzési eljárás még nem érte el a mai színvonalát.
Az első pillanatban a bőr ülőgarnitúra néha valóban hűs érzést kelt, de használatkor gyorsan felveszi a test melegét.
A bőrnél a szigetelő és hőmérsékletkiegyenlítő levegő a rostok és a sejtek között húzódik meg, így felmelegedése valamivel tovább tart, ám néhány másodpercről van szó.
Az első érintéstől kezdve azonban a bőr ülőgarnitúra fokozatosan felveszi a testhőmérsékletet, pára-, illetve hő-kiegyenlítővé válik.
A bőr hidegségéről szóló előítélet azokból az időkből ered, amikor erősen lefedett, majdnem teljesen zárt felületű bőröket használtak. Igaz, még a legolcsóbb erősen fedett kikészítésű bőrnek is sokkal jobbak a pára- ás levegőáteresztő, valamint hő-kiegyenlítő tulajdonságai, mint a bőrutánzatnak. A műbőr ülőgarnitúra sosem alkalmazkodik az emberi testhőmérséklethez.

A bőr ülőgarnitúra és a napsugár

A lakóterekbe besütő nap kárt okozhat a bőr ülőgarnitúrán: kifakítja, elszínezi, kiszárítja.
Minimális mértékben minden bőr ülőgarnitúra fakul az idők során. Alapvetően semmilyen bőr ülőgarnitúra nem lehet tartós napsugárzásnak kitéve, hiszen ennek hatására minden természetes anyag veszít színének intenzitásából. Pl.: a nem védett természetes fedetlen bőrből készült ülőgarnitúra kb. 220 órányi ibolyántúli sugárzás után láthatóan megfakul.
A fűtőtest közelében tárolt ülőgarnitúra, kanapé, fotel, sarokgarnitúra legyen sűrűbben ápolva, mivel kiszáradnak, és a festett felület töredezhet.

A bőr ülőgarnitúra ápolása

A bőr ülőgarnitúra általános ápolásakor az esetleges későbbi kellemetlenségek (pl. jótállás elveszítése) elkerülése végett javasoljuk, hogy az ápoláshoz kizárólag a gyártó által ajánlott terméket használjon.
Mi a Fenice bőrbútor ápolószeriet javsoljuk: Fenice.hu .
Soha ne szárítsa a bőr ülőgarnitúrát hajszárítóval!
. Soha ne kezelje a bőr ülőgarnitúrát cipőtisztítószerrel!
. Kárt okozhat a bőr bevonóanyagon minden oldószertartalmú termék, mint a folttisztító, terpentin, alkohol, benzin, a padlóviasz, mosogatószer stb., vagy a kozmetikai szerek, pl. testápoló.
. Óvatosan bánjon a bőrápoló spray-vel! Mielőtt használja, olvassa el figyelmesen a használati utasítást: lehet-e zárt térben alkalmazni, nem kell-e egészségkárosodástól tartani. Elavult típusú permetezőflakonokat semmi esetre se használja, mert ezeknél túl nagy az egészségkárosodás veszélye!
. A por a bőr ülőgarnitúra felületén marad, ezért a szövetekkel összehasonlítva könnyebb azt róla eltávolítani.

Az ülőgarnitúra a lakás egészéhez igazítva

Fontos még figyelni a lakás méretét, illetve a lakók igényeit; nem mindegy, mekkora teret kell berendezni, illetve az itt élők milyen életvitelűek.
A nappali elengedhetetlen tartozékaként a lakás stílusa, színvilága, ízlésvilága is meghatározó az ülőgarnitúra, sarok ülőgarnitúra kiválasztása során, hiszen a nappali általában a legnagyobb helyiség a lakásban, így meghatározó szerepe van a lakás összhangját
tekintve.

Az ülőgarnitúra elhelyezése a nappaliban

Lehetőleg úgy helyezzük el az ülőgarnitúrát, sarok ülőgarnitúrát hogy körben ülhessünk, akár közel az ablakhoz. Ügyeljünk arra, hogy az ülőgarnitúra ne akadályozza a közlekedést! Vásárlás előtt mérjük ki a teret, a közlekedési útvonalat, ehhez mérten állítsuk be majd a bútordarabot a lakásba.
A gyártók promóciós anyagaikat már méretekkel együtt készítik, érdemes tudakozódni akár az interneten is.

Üléskomfortok

Az ülőgarnitúra komfortja akár ülésegységenként és vevőkívánság szerint eltérő lehet. Az áruházakban a kiállított ülőgarnitúrák segítségével próbálható ki az egyes üléskomfortok tulajdonsága, sajátossága. Az üléskomfort lehet lágy (puha), illetve kemény is - igény szerint.
Az ülőgarnitúra összeállítása szerint két alaptípus létezik: az önálló, nem sorolható elemek együttese, illetve az összeilleszthető, egymás mellé sorolható, ülő- és félig fekvő egységekből összeállított sarok ülőgarnitúra.

Mire is használjuk?

Ha gyakran nézünk televíziót, fontos, hogy az ülőgarnitúrában ülők rálássanak a készülékre, így az legyen szemmagasságban elhelyezve, minimum két-három méterre az ülőhelytől. Érdemes olyan kanapét választani, amely mélyebb ülőfelülettel rendelkezik, így többen egyszerre heverhetünk benne, akár felhúzott lábakkal is. A kiegészítő puffok, lábtartók is jó szolgálatot tehetnek, valamint az ún. TV-néző fotel is, melybe különböző kényelmi funkciók kerülnek beépítésre (dönthető támla, lábtartó, forgó tányér).
Ha nagy társasági életet élünk, jól jöhetnek az ülőkék, kiegészítő ülőpárnák.
Ahol nincs vendégszoba, megéri kihúzható vendégágyas kanapét választani; helygazdálkodás szempontjából jól kihasználható az igény esetén beépített ágyneműtartó is.
Vegyük figyelembe, hogy a vendégágy nem állandó használatra való - ennek a célnak a franciaágy felel meg legjobban -, a kihajtható pótágy csak alkalmankénti igénybevételre van tervezve, mind kényelmét, mind időtállóságát tekintve.

Chesterfield bőr ülőgarnitúra, kanapé, fotel, sarokgarnitúra készítése egyedi igények szerint is.

 

Copyright - Chesterfields.hu - Bőr ülőgarnitúra, kanapé, sarokgarnitúra. ülőgarnitúrák - Chesterfieldbutor.hu
Kiemelt partnerünk: Antikapro.hu, Ulogarnitura.lap.hu, Irodaszek.lap.hu, Kanape.lap.hu, Otthon.lap.hu, Nappali.lap.hu, Irodabutor.lap.hu,
Copyright © Chesterfields.hu  E-mail:  info@chesterfields.hu
   AntikPiac.hu Magyarország antik apróhirdetési oldala